top of page
Sukhasana

Ademen

Een verborgen kracht

"Breathing Slower and Less:

The Greatest Health Discovery Ever"

Terwijl ze 2-3 keer meer ademen dan de medische norm, geloven de meeste mensen dat ze een goede of "normale" ademhaling hebben. Normale ademhaling is zo klein dat gezonde mensen vrijwel geen sensaties ervaren in relatie tot hun ademhaling in rust.

Meer dan 90% van de mensen heeft ademhalingsproblemen. De meest voorkomende problemen zijn borstademhaling, mondademhaling en hyperventilatie (verhoogde minuutventilatie). Al deze factoren verlagen het zuurstofgehalte in lichaamscellen en bevorderen chronische ziekten.

Volgens Harvard helpt ademcontrole een foutieve stressreactie te onderdrukken.

Hieronder vind je een aantal ademhalingsoefeningen die je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. 

Ademen: Classes
Ademen: Music Player
Pranayama oefeningen

Voor thuis of onderweg

Ademen: Classes

Workshops Ademen

Prive en groepslessen

Yoga Man Namaste

Prive les ademen

Wil je het moment en de lokatie zelf bepalen van de workshop? Kies dan voor een prive workshop. Dit kan overal vandaan zijn via de computer of telefoon, of we kunnen elkaar ontmoeten op een lokatie. 
Je kunt kiezen uit een eenmalige workshop van een half uur voor €39, of uit een serie van 4 workshops (met huiswerk) voor €149.

Meditation Class

Groepslessen ademen

Groepslessen zijn op lokatie mogelijk. Je kunt kiezen uit een eenmalige workshop van een uur voor €149, of uit een serie van 4 workshops (met huiswerk) voor €499.

bottom of page