top of page
Beata.jpeg

Beata

Gedreven door energie en de kracht van preventieve zorg, ben ik na 35 jaar in de reguliere gezondheidszorg overgestapt naar het veld van voeding en gezondheid. Mijn focus ligt op hoe voeding kan bijdragen aan ons welzijn. Hoewel er geen vast antwoord is op wat 'gezonde voeding' inhoudt, geloof ik sterk in optimale voeding en een leefstijl die gebaseerd is op de orthomoleculaire kPNI-visie: veel groenten, variatie, biologische en onbewerkte producten, integrale benadering en vooral ook genieten.

 

Mijn reis begon bij de Sagho Academie voor orthomoleculaire voeding, gevolgd door een opleiding in orthomoleculaire voedingsleer en leefstijl bij Natura Foundation. Nu verdiep ik me verder in kPNI  (klinische psycho-neuro-immunologie), een integratieve wetenschap die voedingsleer, psychologie, neurologie en immunologie combineert, gericht op de natuurlijke behandeling van chronische klachten."

"Voeding voor Vitaliteit: Een Integrale Benadering van Leefstijl en Welzijn met Beata"

Bij 'Yoga Academy You are the Buddha' omarmen we een holistische benadering van welzijn, waarbij yoga en voeding hand in hand gaan. Daarom zijn we verheugd om Beata te introduceren, een expert op het gebied van voeding en leefstijl, die toegankelijke workshops komt verzorgen bij onze academy.

Beata's workshops, getiteld "Voeding & Vitaliteit met Beata", belichten de krachtige relatie tussen voeding, levensstijl en algeheel welzijn.

 

Of je nu een yogadocent in opleiding bent, yoga volgt bij onze academy of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van je gezondheid, deze workshops bieden praktische inzichten en adviezen die je zullen helpen om bewuste, gezonde keuzes te maken in je dagelijks leven.

Inschrijven voor deze workshops is eenvoudig. Ga naar onze website, kies de workshop die je wilt bijwonen en volg de instructies om je plaats te reserveren. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Beata's expertise en passie voor gezondheid en voeding maken haar workshops een onmisbare aanvulling op onze Yoga Academy. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te leren, te groeien en te bloeien.

bottom of page