Yoga & Pilates lessen

 

Groepslessen Yoga & Pilates

In het park

Op zaterdag en zondag kun je meedoen met een groepsles. Om 10 uur bij het T-huis in Park Valkenberg (centrum Breda). Iedereen is welkom. Op basis van vrijwillige donatie.

Groepslessen Yoga & Pilates

In de studio

Op dinsdagmorgen geef ik een yin yoga en een pilates les bij Black & White Community (Breda).

Bewust Biertje

Yoga en een mindful biertje

Ontspannen yoga les en na de les drinken we een mindful biertje. Yoga betekent 'verbinden', we verbinden ons met onze geest, met elkaar en met de wereld. We genieten bewust van ons biertje, cheers!

Priveles yoga / pilates

Surrender to Your Mat

Deze les is helemaal aangepast op jouw niveau, interesse en behoefte. Op een lokatie die voor jou werkt en op een tijdstip dat jou uitkomt. Hoe efficient wil je het hebben? Voor beginners en gevorderden.

Office Yoga

Defensie doet het, de politie doet het, en ook in het bedrijfsleven zie je het steeds vaker: yoga op het werk. Onderzoek bewijst het: yoga is goed voor je.

Samen met je collega's in de kleermakerszit of een zonnegroet doen, zonder OM en niet zweverig. Steeds meer organisaties zetten yoga, meditatie en mindfulness in om het ziekteverzuim te beperken. Iedereen kan yoga op zijn eigen niveau kan doen. Daardoor leer je je grenzen te bepalen en dat kun je ook toepassen in je werk. 

 • Uit je hoofd, in je lichaam: bewegen, stretchen, voelen, rust... 

 • Wel eens nagedacht over de mogelijkheid van een wekelijkse yoga / pilates / meditatie sessie op het werk?

 • Op je bureaustoel of op een handdoek of yogamat.

 • Yoga vermindert stress, verbetert je concentratie en is goed voor je houding en humeur.

 • Andere voordelen zijn: lenigheid, spanningsreductie, concentratie en het effectiever herstel van blessures.

 • Onderscheid je van je concurrenten.

 • Hip imago.

​Vanaf 2022 definieert de Wereldgezondheidsorganisatie een burn-out als een werkgerelateerd fenomeen, veroorzaakt door stress op de werkvloer waarmee niet goed is omgegaan. Zorg goed voor je personeel, creëer een gezond werkklimaat. Yoga op de werkvloer is een duurzame en maatschappelijke investering. Het levert onder meer een stressreductie, vermindering van absentie en een verhoogde productiviteit op.

Yoga training: Working in & out

Training van 4 dagdelen waarbij je zowel met je lichaam (workout) als met je geest (workin) aan de gang gaat.

 • 4 bijeenkomsten van 2,5 uur

 • Hoe start je een home practice?

 • Leer oefeningen technisch goed uit te voeren in een workshop setting.

 • Vind meer innerlijke rust door de beginselen van mindfulness en meditatie.

 • Focus is op Body, Mind & Soul

Je maakt je kennis met verschillende aspecten van yoga, pilates, mindfulness en meditatie. De eerste bijeenkomst richt zich voornamelijk op je body, de tweede op je mind en de derde op je soul. De vierde bijeenkomst brengt alles bij elkaar. De zelfzorg (self-care) aspecten komen onder andere uit de Ayurvedische leer.

We starten iedere bijeenkomst met een yoga of pilates workshop. Leer welke oefeningen je thuis kunt doen en hoe je de oefeningen technisch goed uitvoert. Vervolgens maak je kennis met diverse mindfulness oefeningen en meditatie vormen. We sluiten de bijeenkomsten af met ontspannende yoga houdingen, een geleide meditatie en ademhalingsoefeningen. 

Ook geschikt voor mensen die tegen een burnout aanlopen of bij een reintegratie project. Voor individuen en bedrijven.

​​

You are the Buddha. Ontdek jouw innerlijke Buddha en leer jezelf in balans te houden. Een lifestyle changer!

Yoga Cursus

Balans

Heb je ook regelmatig het idee dat het leven aan je voorbijraast? Dat je veel moet en weinig mag? Dan is dit de cursus voor jou. In acht dagen verspreid over acht weken breng je je hoofd en hart weer in balans. Dankzij deze yoga cursus hervind jij je innerlijke rust. 

Schrijf je snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De cursus start op 10 januari 2020!

Verwacht: Yoga Docenten Opleiding

Dive Deeper

Terwijl de beoefening van yoga helpt met het verbeteren van je flexibiliteit, het versterken van je spieren, het verbeteren van je houding, verminderen van je stress, en verbeteren van je lichamelijke fitness, Yoga Alliance Yoga Teacher training programma's voegen daar de basisvaardigheden om les te kunnen geven en professionaliteit aan toe. Studenten rapporteren dat ze meer zelfvertrouwen ervaren en gelukkiger zijn.

Restorative Yoga Serie: Journey Through the Chakras

Relax, breathe, and go slowly

De ultieme liggende yoga. Serie van 8 workshops van 1,5 uur. Een heel nieuwe ervaring. 


Geen moeilijke houdingen, maar gericht op ontspanning. Je mag kussen en dekens gebruiken om zo lekker mogelijk te liggen in de verschillende houdingen. Kaarslicht, essentiele olien, affirmaties en lichte muziek. Deze workshop is de perfecte manier om jouw week in balans te brengen en is een traktatie voor jezelf. 

Tijdens deze workshops maal je een innerlijke reis door de chakras. Dit zijn energiecentra in je lichaam. Elk van deze energiecentra heeft zijn eigen verschillende eigenschappen. Om je goed in balans te houden, moeten we ervoor zorgen dat de energie goed kan stromen. Als dit niet het geval is, kun je onder andere ziek, onzeker, boos, bedroefd en/of bang voelen. Je hebt geen ervaring of voorkennis nodig. 

Heerlijke workshops voor iedereen, ook voor mensen die het (te) druk hebben, meer in balans willen komen en/of slecht kunnen slapen. 

Workshop serie: De 7 spirituele wetten van yoga

Relax, renew, restore

Een heel nieuwe ervaring. De ultieme liggende yoga. Geen moeilijke houdingen, maar gericht op ontspanning. Je mag kussen en dekens gebruiken om zo lekker mogelijk te liggen in de verschillende houdingen. Kaarslicht, essentiele olien en lichte muziek. Deze workshop is de perfecte manier om jouw week in balans te brengen en is een traktatie voor jezelf. 

Serie van 7 workshops van 1,5 uur waarin je een spirituele reis maakt terwijl je de ultieme ontspanning van liggende yoga ervaart.

De zeven spirituele wetten van yoga integreren 5000 jaar oude Vedische wijsheid met moderne yoga-interpretaties om je te helpen lichaam, geest en geest te verenigen. Gebaseerd op de leringen uit populaire boek 'The Seven Spiritual Laws of Yoga' van Deepak Chopra en David Simon's. Combinatie van ontspannende, liggende yoga houdingen, meditatie, pranayama en yogafilosofie om je in overeenstemming te brengen met de prachtige ritmes van de kosmos.

Heerlijke workshops voor iedereen, ook voor mensen die het (te) druk hebben, meer in balans willen komen en/of slecht kunnen slapen.

For more information about me or my classes, reach out. Neem contact met me op voor meer informatie over mij of mijn lessen.

Breda, The Netherlands

©2019 by You are the Buddha