Yoga at Home

Nieuws

 

Binnen sporten

Vanaf 5 juni

Voorzichtige versoepelingen! Hoera, vanaf 5 juni mogen we weer binnen sporten. Neem zoveel mogelijk je eigen spullen mee, en handel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Check het lesrooster en schrijf je in. De zondagochtend van 10:00 uur zal afhankelijk van het weer binnen of buiten zijn. Schrijf je in voor een les via het lesrooster en volg me op social media om op de hoogte te blijven. Voel je vrij om contact met me op te nemen. Blijf gelukkig en gezond.

Fun at Yoga

108 Zonnegroeten in het park

Challenge

Op 20 mei gaan we 108 zonnegroeten maken in het Valkenbergpark (Breda). Een echte yogathon, een challenge, een uitdaging!!! Raak je corona-kilo's kwijt en maak zoveel zonnegroeten als je wilt. Het mooie is dat je de zonnegroeten op je handdoek of mat uitvoert en dat niemand weet hoeveel je er hebt gedaan. De uitvoering van 108 zonnegroeten is uitdagend. Het is geen probleem als je er minder doet. Er zullen opties worden geboden om het makkelijker te maken. Je wordt aangemoedigd naar je lichaam te luisteren, je eigen aanpassingen te maken en om rust te nemen als je dat nodig hebt.
We zullen begeleid worden met live muziek van Wim Dictus en Hubert Aanraad die ons letterlijk zullen laten 'floaten' op hun sounds. Graag online inschrijven via het lesrooster. Op basis van donatie.

You are the Buddha zonnegroeten park

Etherische olie

A sniff of happiness – een vleugje geluk

‘Niets is meer memorabel dan een geur. 

Wat reukvermogen, gevoelens en sommige herinneringen met elkaar gemeen hebben, is dat ze vaak moeilijk te bevatten zijn. Het zijn namelijk evolutionair gezien de relatief oudere structuren in ons brein die geuren en emoties verwerken. De hersenen zitten zo in elkaar dat er krachtige en korte verbindingen gevormd kunnen worden tussen een geur en een emotie. 

Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van essentiële oliën. Vanaf nu zijn ze ook in de studio te koop. Hiervoor heb ik gekozen voor het merk Chi: dat is duurzaam en lokaal.


71dB9JmDpWL._AC_SX679_.jpg

"Yoga voor India"

Noodhulp

India is in nood. India is de bakermat van yoga. Yoga geeft ons veel en dit is een goed moment om terug te geven. Onder de naam: "Yoga voor India" heb ik een actie gestart voor het Internationale Rode Kruis. Ik heb zelf de eerste donatie gedaan, verder zal de opbrengst van de donaties van 'yoga in het park' ook naar dit doel gaan. Kom je niet meedoen met yoga in het park, maar wil je toch doneren? Dat kan natuurlijk ook! 

Ik roep iedere yoga docent op om ook yogalessen op basis van donatie voor India te geven. Je kunt je aanmelden als teamlid bij deze actie en je eigen les op donatie geven. Als iedereen vier mensen kan bereiken, is dat een mooi ‘rimpel’ effect en vestigen we daarmee ook aandacht aan de opening voor yogascholen :)

Hennatatoegering op Geweven Achtergrond

Privelessen

Kom in balans

Vind je balans in je lichaam en geest. Neem een priveles en ontdek wat je kunt en wat je nodig hebt. Priveslessen kun je ook delen met een groep t/m vijf personen. 

Is het je eerste kennismaking met yoga?

Ben je onzeker?

Heb je een blessure?

Werk je aan iets specifieks?

Ik sta 100% voor je klaar!

De prijs van een priveles is €65 per uur voor 1-5 personen.

yoga Pose

SUP Yoga

12 April 2021

Ontspannen SUP Yoga op de Mark of op de singels van Breda. Gezellig een avondje uit terwijl je lekker buiten bezig bent, op het water, gezellig met je vrienden? 
Meld je online aan om een plekje te reserveren.

Yoga op SUP

Underground Yoga

Station Breda

We zijn gevestigd underground op een A1 locatie op station Breda. Je kunt ons vinden onder spoor 3, naast de Bjorn Burgers (vegetarisch en veganistisch) waar we maar liefst 200m2 de ruimte hebben.

The place to be voor yoga, pilates, yoga cursussen en yoga trainingen.

Niet stoffig op zolder, niet zweverig, maar: inspirerend, persoonlijk, deskundig en hip. Ik noem het ook wel: Underground Yoga.

Image by Jordhan Madec

Korting op Yoga Gear!

Manduka

Maak je yoga practice zo leuk mogelijk zodat je het nog vaker en met meer plezier gaat doen. Gun jezelf een goede yogamat die langer meegaat en die niet uitglijdt, een yogabroek die niet doorschijnt en blokjes, een riem of een bolster om beter in de houding te komen.


Manduka is een super goed merk, ik heb zelf ook een Manduka yogamat en nog nooit hoeven vervangen. Ze bieden een levenslange garantie op hun matten. Ontvang 10% korting op je bestelling via Manduka bij gebruik van de code: YOGAMARLIES!

Yoga Mat and Straps

Yoga in het park

Iedere zondag

Iedere zondag om 10:00 uur is er yoga in het park bij het T-huis in Valkenbergpark. Alle niveaus zijn welkom. De intensiteit van de les stemmen we af op het weer: bij koud weer is het een actievere les dan bij warm weer. Op donatiebasis. Tot zondag!

IMG_8450.jpeg

Yoga Teacher Training (YTT) 2021

Opleiding

We zijn in februari gestart met de yoga teacher training (YTT). Tijdens de lockdown zijn we van start gegaan met halve dagen online training. Op 29 mei hebben we het oorspronkelijke offline schema opgepakt en vervolgen we de YTT gezamenlijk in de yogaschool op station Breda. 

Heb je ook interesse in een YTT? Neem dan contact op met Marlies.

Yoga Child's Pose

Internationaal erkend

RYS 200, Yoga Alliance

You are the Buddha is als yogaschool internationaal erkend door de Yoga Alliance volgens de nieuwe, verhoogde normen die vanaf 2023 voor alle yoga scholen gaan gelden. Na het succesvol afronden van de 200-uurs Yoga Teacher Training (YTT) ontvang je je certificaat. Met dit certificaat kun je je registreren bij de Yoga Alliance en krijg je internationale erkenning als RYT-200.

Breda, 23 januari 2021

Yoga Session

Eigen spullen

Hygiene

Neem zoveel mogelijk je eigen spullen (matje, blokje, dekentje) mee. Wij adviseren dit om hygiënische redenen. Er zijn materialen aanwezig, maar neem liever je eigen spullen mee. Daarnaast is het advies om een grote handdoek (of kussensloop) mee te nemen om over props heen te leggen als die van de studio gebruikt worden. Bedankt voor je medewerking!

Yoga Mat and Straps