Nieuws

Underground Yoga

25 Februari 2021

We gaan verhuizen! We gaan underground voor een A1 locatie in station Breda.

Heb je zin om te helpen verhuizen? Vooral voor de inrichting kunnen we goede ideeën gebruiken.


The place to be voor yoga, pilates, yoga cursussen en yoga trainingen.

Niet stoffig op zolder, niet zweverig, maar: toegankelijk, persoonlijk, deskundig en hip. Ik noem het ook wel: Underground Yoga. 

Korting op Yoga Gear!

24 februari 2021

Totdat we weer kunnen samenkomen, ben ik hier om jouw yoga practice te ondersteunen. Manduka helpt lokale yoga teachers met een leuke actie. Als jij shopt via hun site: https://eu.manduka.com/?rfsn=5444023.e196ac en je bij het afrekenen mijn code gebruikt: YOGAMARLIES! Ontvang je een exclusieve 10% korting op je bestelling en ik ook! Dus een win-win :) Manduka is een super goed merk, ik heb zelf ook een Manduka yogamat. Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op. Bedankt voor je voortdurende steun en tot snel!

Yoga in het park

24 februari 2021

Vanaf zondag 28 februari is er weer: Corona-proof Yoga in het Park. Om 10:00 uur bij het T-huis in Valkenbergpark. Daarna opwarmen met warme chocomelk:) Neem je matje mee en kleed je naar het weer. Op donatiebasis. Tot zondag!

108 Zonnegroeten in het park

21 februari 2021

Op 21 maart gaan we 108 zonnegroeten maken in het Valkenbergpark (Breda). Een echte yogathon, een challenge, een uitdaging!!! Raak je corona-kilo's kwijt en maak zoveel zonnegroeten als je wilt. Het mooie is dat je de zonnegroeten op je handdoek of mat uitvoert en dat niemand weet hoeveel je er hebt gedaan. De uitvoering van 108 zonnegroeten is uitdagend. Het is geen probleem als je er minder doet. Er zullen opties worden geboden om het makkelijker te maken. Je wordt aangemoedigd naar je lichaam te luisteren, je eigen aanpassingen te maken en om rust te nemen als je dat nodig hebt.

YTT gestart!

13 februari 2021

We zijn gestart met de yoga docenten opleiding (YTT)! We starten met halve dagen online, zolang de lockdown duurt. Zodra het kan gaan we verder in de studio!

Korting voor prive lessen

9 maart 2021

Privelessen zijn mogelijk! Of stel je eigen online groep samen. Er geldt een speciale lockdown korting €40 per uur zolang de lockdown duurt. Normaal kosten privelessen €75 per uur.

Online lessen

1 januari 2021

De volgende online lessen van mij kun je volgen via Vencera Sports: Power Yoga en Yin Yang yoga. Proeflessen zijn gratis en de abonnementen zijn ook zeer voordelig. Vencera is de nr. 1 in buitensport!

Internationaal erkend

23 januari, 2021

You are the Buddha is als yogaschool internationaal erkend door de Yoga Alliance volgens de nieuwe, verhoogde normen die vanaf 2023 voor alle yoga scholen gaan gelden. Na het succesvol afronden van de 200-uurs Yoga Teacher Training (YTT) ontvang je je certificaat. Met dit certificaat kun je je registreren bij de Yoga Alliance en krijg je internationale erkenning als RYT-200.

Yoga Opleiding

21 Januari 2021

Er wordt overleg gepleegd met de cursisten die zich hebben ingeschreven voor de 200 uurs yoga opleiding (YTT). De opleiding zal waarschijnlijk online van start gaan en zodra het kan weer verder gaan in de studio. Klik hier voor meer informatie over de opleiding. Inschrijven is nog mogelijk!

Lockdown 2021

21 Januari 2021

De yogaschool is gesloten voor groepslessen tot 9 februari 2021. Privelessen blijven mogelijk met de lockdown korting (€40 per uur). En online gaan de lessen door via Vencera Sports. Ik hoop jullie daar te zien!

Eigen spullen

21 Januari 2021

Neem zoveel mogelijk je eigen spullen (matje, blokje, dekentje) mee. Wij adviseren dit om hygiënische redenen. Er zijn materialen aanwezig, maar neem liever je eigen spullen mee. Daarnaast is het advies om een grote handdoek (of kussensloop) mee te nemen om over props heen te leggen als die van de studio gebruikt worden. Bedankt voor je medewerking!

 

YOU ARE THE BUDDHA

Locatie: Station Breda

marlies@youarethebuddha.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

©2021 by You are the Buddha