top of page
Yoga at Home

Nieuws

Nieuws: News

Yoga buiten

Diverse locates, met live muziek

Speciaal voor deze zomer zijn er veel buitenlessen, ook hele speciale met live muziek! Lees meer hierover op deze pagina. Alle leeftijden en niveaus zijn welkom. De intensiteit van de les stemmen we af op het weer: bij koud weer is het een actievere les dan bij warm weer. 

IMG_8450.jpeg

108 Zonnegroeten in het park

Challenge

Op 19 september gaan we onder begeleiding van live muziek 108 zonnegroeten maken in het Valkenbergpark (Breda). Een echte yogathon, een challenge, een uitdaging!!! De uitvoering van 108 zonnegroeten is uitdagend. Het is geen probleem als je er minder doet. Je wordt aangemoedigd naar je lichaam te luisteren, je eigen aanpassingen te maken en om rust te nemen als je dat nodig hebt. Lees meer hierover op deze pagina.
Graag online inschrijven via het lesrooster.

You are the Buddha zonnegroeten park

You are the Buddha - Winkel

A sniff of happiness – een vleugje geluk

Centraal gelegen op het station vind je de yogaschool en winkel van 'You are the Buddha'. You are the Buddha is een officieel verkooppunt van Manduka voor yoga props en Chi voor aroma therapie. 

 

Maak je yoga practice zo leuk mogelijk zodat je het nog vaker, veiliger en met meer plezier gaat doen. Zodat je ook thuis kunt oefenen en je je geen zorgen hoeft te maken over hygiene. Gun jezelf een goede yogamat die langer meegaat en die niet uitglijdt, een yogabroek die niet doorschijnt en blokjes, riem of een bolster om beter in de houding te komen.

 

Manduka is een super goed en milieuvriendelijk merk, ik heb zelf ook een Manduka yogamat en deze nog nooit hoeven vervangen. Ze bieden een levenslange garantie op hun matten.

De hersenen zitten zo in elkaar dat er krachtige en korte verbindingen gevormd kunnen worden tussen een geur en een emotie. Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van essentiële oliën. Hiervoor heb ik gekozen voor het merk Chi: dat is duurzaam en lokaal.

71dB9JmDpWL._AC_SX679_.jpg

Yoga op Station Breda

Urban Yoga

Vind jouw inner peace in het midden van de chaos. Iedereen heeft het in zich, jij ook. Leer hier hoe je je balans vindt in het werkelijke leven, niet in een hutje op de hei. Door middel van een community, een yoga practice, ademhalingstechnieken en geleide meditaties word jij helemaal zen.

Je kunt ons vinden in de stationshal op station Breda, naast Starbucks. 

8E4B8410-FDC9-4603-8B1D-EAB490C87C9D_edited.jpg

Privelessen

Kom in balans

Vind je balans in je lichaam en geest. Neem een priveles en ontdek wat je kunt en wat je nodig hebt. Priveslessen kun je ook delen met iemand. 

* Is het je eerste kennismaking met yoga?

* Ben je onzeker?

* Heb je een blessure?

* Werk je aan iets specifieks?

Ik sta 100% voor je klaar!

De prijs van een priveles is €65 per uur voor 1-2 personen.

yoga Pose

SUP Yoga

12 April 2021

Ontspannen SUP (Yoga) waar je maar wilt. Een priveles of met een groep. Gezellig een avondje uit terwijl je lekker buiten bezig bent, op het water, gezellig met je vrienden?  
Stuur een email met je vraag en we gaan het regelen.

Yoga op SUP

Internationaal erkend

RYS 200, Yoga Alliance

You are the Buddha is als yogaschool internationaal erkend door de Yoga Alliance volgens de nieuwe, verhoogde normen die vanaf 2023 voor alle yoga scholen gaan gelden. 

 

Na het succesvol afronden van de 200-uurs Yoga Teacher Training (YTT) ontvang je je certificaat. Met dit certificaat kun je je registreren bij de Yoga Alliance en krijg je internationale erkenning als RYT-200.

Yoga Session

Eigen spullen

Hygiene

We begrijpen dat het een heel gesjouw is met je spullen, maar vragen je toch vriendelijk en dringend indien mogelijk je eigen spullen (matje, blokje, en deken) mee te brengen en te gebruiken. 

 

Wij adviseren dit om hygiënische (onder meer Covid-19) redenen. Er zijn materialen aanwezig, maar neem liever je eigen spullen mee. Daarnaast is het advies om een grote handdoek (of kussensloop) mee te nemen om over props heen te leggen als je die van de studio gebruikt. Als service zullen we de basic materialen gaan verkopen van superieure kwaliteit zodat je geen extra moeite hoeft te doen.

Bedankt voor je medewerking, het wordt gewaardeerd!

Marlies

Yoga Mat and Straps
bottom of page