Meet Marlies

Mijn eerste yogales nam ik in 2002, toen ik voor het eerst zwanger was; ik wilde meer voelen en minder in mijn hoofd zitten. Daarna heb ik op aanraden van mijn dokter de yoga weer opgepakt, omdat ik steeds last had van mijn nek/schouder. Dit heeft mij zo goed geholpen dat ik niet meer bij de dokter terug hoefde te komen. Het blijft een zwakke plek, maar zolang ik yoga doe, heb ik er geen last van.


Van 2012-2018 heb ik me verder verdiept in yoga; in California, Los Angeles; het paradijs van de yoga. Daar heb ik verschillende yoga teacher trainingen gevolgd en gegeven. Mijn 200 uurs hatha Yoga Teacher Training heb ik gevolgd bij Stephanie Pafford uit San Diego, California. Van haar heb ik vooral geleerd dat je naar je lichaam moet luisteren en dat veilige oefeningen minstens net zo belangrijk en voordelig voor je zijn als "moeilijkere" oefeningen. Voor Stephanie heb ik ook meerdere keren de 200 uurs yoga docenten training zelfstandig mogen verzorgen.

Bij Wanderlust Hollywood Yoga Studio in Los Angeles heb ik mijn advanced yoga teacher training van nog eens 300 uur gevolgd. Ik ben dankbaar en gelukkig dat ik de kans had om persoonlijk te trainen bij 's werelds beste yoga leraren, zoals: Schuyler Grant, Noah Maze, Annie Carpenter, Carry Owerko, Tias Little, Tara Judelle en anderen.

Bij Yoga Alliance sta ik geregistreerd als E-RYT500,  YACEP, d.w.z. dat ik cursussen mag geven en dat je die uren mee mag tellen voor jouw registratie bij de Yoga Alliance.

In 2008 ben ik begonnen met het volgen van Meditatie- en mindfulnesstrainingen. Deze heb ik gevolgd bij Zen.nl, de UCLA en UC Berkeley.

In 2018 heb ik een opleiding gevolgd tot pilates docente en in 2019 heb ik een cursus in het gebruik van klankschalen gedaan en ben ik gecertificeerde ademhalingsdocent geworden via Yogabody.

Ik kijk er naar uit om mijn passie, kennis en ervaring van yoga, meditatie en pilates met je te delen!

Namaste, Marlies

 

Designations

YACEP
E-RYT500.png
 
Image by Valentina Yoga

Gelukkig zijn begint met jezelf te accepteren zoals je bent. Erken je gaven en talenten en deel ze met anderen om je heen. Je bent al compleet! Als je vergeet dat de enige ware bron van zekerheid je ware zelf is, ga je geloven dat je iets buiten jezelf nodig hebt om gelukkig te zijn. Dan komt er onzekerheid bij, omdat je weet dat je geluk verloren kan gaan. 

De meest diepgaande leer van de Buddha zegt dat de wijsheid waarnaar we zoeken niet van buiten komt. Het zit al in ons - het is onze aard. Het spirituele pad is gewoon een manier om ons te helpen de wijsheid die we al hebben te ontdekken en te manifesteren. Onze aangeboren wijsheid ontdekken betekent leren vertrouwen, niet alleen op ons intellect, maar ook op onze intuïtie. 

"You are the Buddha"

 

YOU ARE THE BUDDHA

Station Breda, The Netherlands

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

©2020 by You are the Buddha