Warrior Two

You are the Buddha

 
 
 
 
 

Over Yoga Academy You are the Buddha

Wij zijn You are the Buddha, de internationaal erkende Yoga School in Breda. Eigenaar van deze school en hoofddocent van het gehele aanbod aan opleidingen, workshops en cursussen, is Marlies Tobias. Marlies is geregistreerd E-RYT500, YACEP yogadocent bij Yoga Alliance. Marlies heeft verschillende Yoga-docentopleidingen, meditatietrainingen en opleidingen gevolgd in yoga-paradijs Californië, Los Angeles en in Nederland. 

 

Al jaren verzorgd Marlies verschillende yoga-opleidingen in zowel de VS als Nederland. In 2021 richtte zij Yoga Academy You Are The Buddha op, internationaal erkend door Yoga Alliance. Cursisten beoordelen You are the buddha overall met een 9,2.

 

You are the Buddha organiseert allerlei activiteiten, zoals yoga met live muziek, yoga in de kerk, 108 zonnegroeten, yoga in het park. Daarnaast ontwikkelen wij diverse lessen, cursussen en opleidingen, zoals yogalessen voor mensen die lijden aan long-Covid, yoga teacher opleidingen, in company workshops en wekelijkse lessen in vinyasa yoga, hatha yoga, yin yoga en pilates.

'Kom uit je hoofd en in je hart.'

Marlies Tobias (eigenaar en hoofddocent)
Marlies.jpg

“Ik ben dankbaar en blij dat ik de kans heb gehad om persoonlijk te trainen met enkele van 's werelds beste yogaleraren, zoals: Schuyler Grant, Noah Maze, Annie Carpenter, Carry Owerko, Tias Little en Tara Judelle. Zij gaven mij de ultieme basis, het onbegrensde vertrouwen en creëerden een aanstekelijk enthousiasme voor het doceren van Yoga. Wat een droom om dat door te geven aan anderen.”

Je vindt ons in:
Yoga station Breda.jpeg

Yoga Academy in station Breda

Onze You are the Buddha Academy is gevestigd binnen in Station Breda, naast Starbucks. Als je met de trein of bus komt hoef je niet naar buiten. Je fiets kun je parkeren in de gratis overdekte bewaakte fietsenstalling. Als je met de auto komt kun je gratis parkeren bij de Albert Heijn (i.c.m. boodschappen doen). 

Yoga Leurse Haven.jpeg

Yoga in Etten-Leur

Wekelijks verzorgt You are the Buddha bij Fysiotherapie Praktijk Leurse Haven hatha yogalessen aangeboden.

 

Klik hier voor meer informatie en lestijden.