top of page

Wat verder van belang is

Finding Inspiration in Every Turn

Speciale kortingen

Wij proberen zoveel mogelijk met je mee te denken. Wil je graag meedoen, maar lukt dat om financiële redenen niet; de gemeente Breda kan je helpen middels een Bredapas. We hebben een speciaal studententarief en we hebben een speciale regeling voor werknemers

Corona

Om de yogaschool een veilige en fijne plek te laten zijn, verzoek ik je vriendelijk de regels en richtlijnen van de Rijksoverheid te volgen. Neem zoveel mogelijk je eigen spullen mee in verband met hygiene. Als je geen eigen spullen hebt, dan kun je gebruik maken van de props In de studio. Neem dan in ieder geval een of twee handdoeken om over de geleende spullen te kunnen leggen. 

Yoga Winkel

Online en op onze locatie in het station Breda, zijn yoga en meditatie benodigdheden te koop, zoals, zoals matten en dekens van het merk Manduka. Manduka staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast hebben we onze eigen fanshop voor truien en shirts met de mantra 'You are the Buddha' erop. Zie voor alle artikelen onze webshop.

Contact

Schrijf je in voor een les via het lesrooster en volg ons op social media om op de hoogte te blijven. Op onze contactpagina vind je al onze contactgegevens. Blijf gelukkig en gezond.

bottom of page