top of page
Enjoy%20a%20potted%20succulent%20in%20mi

Partners

Mensen en organisaties waar ik graag mee samenwerk en mijn inspiratie vind.

Partners: List

Stations informatie Breda

NS Station Breda

Op deze website vind je praktische informatie over station Breda, zoals: plattegrond, vertrektijden, voorzieningen en parkeermogelijkheden.

Alle informatie over het coronavirus

Rijksoverheid

Op deze pagina leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of aanwezig te zijn bij een sportevenement.

Tijdschrift

Yoga International

Lees hier de publicaties van mijn blogs en nog veel meer. Yoga International is hét tijdschrift voor iedereen met een passie voor yoga.

Yoga Association

Yoga Alliance

The 'You are the Buddha' Yoga Teacher Training is being recognized as RYS by the Yoga Alliance.Yoga Alliance is the largest nonprofit association representing the yoga community. They foster and support the high quality, safe, accessible, and equitable teaching of yoga.

Yoga Props

Manduka

You are the Buddha is een officieel verkooppunt van Manduka.

'Designed by yogis and loved by teachers, our design approach is rooted in principles of conservancy — creating responsibly sourced products while minimising environmental waste.'

Live muziek

Wim Dictus

De muziek vertraagt en verstilt. De muziek volgt de asana' s, de yoga-oefeningen. De muziek helpt je om dieper in de ontspanning en meditatie te komen en tilt je op tijdens momenten van krachtsinspanning.

Advocaten

De Zaak Breda

Bij De Zaak Breda werken advocaten die van aanpakken houden en oplossingsgericht te werk gaan.

Hanny Bronger

Inner Joy

Twijfel je welke kant je op moet gaan? Vind jezelf terug met behulp van Hanny. Ze is betrouwbaar, down to earth en werkt ook op afstand. Inner Joy Coaching & Training richt zich op het energetisch coachen en trainen van VROUWEN die klaar zijn om te kiezen voor ZICHZELF!

Marieke Tobias

Studio Tobias

Natuurlijk mag de website van mijn zus hier niet ontbreken. Ben je op zoek naar een architect? Dan is zij de allerbeste!

bottom of page