Hennatatoegering op Geweven Achtergrond

"Yoga voor India"

6 Mei 2021

India is in nood. India is de bakermat van yoga. Yoga geeft ons veel en dit is een goed moment om terug te geven.

Wij adviseren dat nu te doen onder giro 555. De opbrengst van de donaties voor de yoga in het park lessen zullen voorlopig naar dit doel gaan. Kom je niet meedoen met yoga in het park, maar wil je toch doneren? Dat kan natuurlijk ook! 

Eerder hadden we onder de naam: "Yoga voor India" een actie gestart voor het Internationale Rode Kruis. Voor die actie hebben we bijna €500 opgehaald! Deels op de algemene actie site van het Rode Kruis en deels naar de actie voor India, Nepal en/of Bangladesh.

https://corona.actievoorrodekruis.nl/team/you-are-the-buddha

Het Rode Kruis heeft een speciale QR code gemaakt voor onze actie waar de opbrengst van het geld gegarandeerd naar de landen: India, Nepal en/of Bangladesh, gaat via giro 7244:

https://qr3.ideal.nl/bee70545-05cd-4e5e-a579-d62351f10d85.

Ik roep iedere yoga docent op om ook yogalessen op basis van donatie voor India te geven. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden als teamlid bij deze actie en je eigen les op donatie geven. 

Hoewel wij (en veel andere yogascholen) geen financiële steun van de overheid hebben gekregen gedurende deze lockdown, kunnen we via deze actie toch helpen!

Dank voor de donaties, Marlies