top of page

Yoga Retreat Italy

AnyConv.com__slide1.webp

YOGA&
VAKANTIE

Activiteiten

Op 2 oktober zullen we vertrekken van Schiphol en vliegen naar Napels. Op 8 oktober komen we terug op Schiphol.

 

Deze yogavakantie is vooral leuk om samen te doen met je partner of goede vriend(in), omdat het tweepersoonskamers zijn. Het programma is zo gemaakt dat zowel yogaliefhebbers als meereizende partners/vriend(inn)en het ook naar hun zin zullen hebben. 

Iedere dag en soms tweemaal daags zal er yoga worden aangeboden. Daarnaast zullen optionele dagtips zijn, zoals: wijnproeverij, golfen en yoga in een vulkaan krater, bootje varen en bezoek aan Procida (culturele hoofdstad van Italie 2022) en een bezoek aan Napels.

 

Procida

procida

Yoga, vakantie en wijn 
Destress from your busy life and relax

Leid je een druk leven, met werk- en gezinsverplichtingen, en vind je het moeilijk om tijd voor jezelf te vinden? Of misschien vind je het zelfs een uitdaging om de tijd te nemen om je adem of de schoonheid van de wereld om je heen op te merken?

 

Dit is jouw kans om: te ontstressen van je drukke leven en te ontspannen, los te koppelen van technologie, uitstekend eten te eten, contact te maken met en tijd door te brengen in de natuur, tijd te geven voor zelfreflectie, je yoga- en meditatiebeoefening te verdiepen, te genieten van verbindingen en (nieuwe) vrienden.  Check hier de verwachte weer- en watertemperatuur.

 

Accomodatie

We hebben kamers geboekt op twee locaties: de wijngaard Lavinum en Villa Aragonese. Beide liggen op loopafstand van elkaar in Monte di Procida, in de betoverende omgeving van de Flegraische velden. Dit gebied van vulkanische oorsprong ligt op enkele kilometers van Napels en was het favoriete vakantieoord van de oude Romeinse edelen dankzij het milde klimaat, de vruchtbare gronden, de viszee en de talrijke bronnen van thermaal water.

Lavinum is een Agri Turismo lokatie met een prachtig uitzicht over Monte del Procida. Ze verbouwen zelf voedsel voor hun restaurant en produceren twee uitstekende wijnen  (Primitivo rood en Falanghina wit). We hebben hier twee tweepersoons kamers gereserveerd en twee vierpersoonskamers. Lavinum ligt op 10 minuten lopen van het strand, op een vrij steile heuvel.

Villa Aragonese is een goed hotel direct op het strand gelegen op 10 minuten lopen van Lavinum. 

Yoga Italie

yoga

"In je element" Yoga

Alle sessies zijn toegankelijke allround yogalessen geschikt voor alle niveaus op basis van de elementen. Met: ademhalingsoefeningen, zonnegroeten, balanshoudingen en eindmeditatie.  De yogasessies zijn geïnspireerd op de vijf elementen theorie uit de traditionele Chinese medicijnkunst. 

 

Mensen in het oude China geloofden dat hout, vuur, aarde, metaal en water onmisbaar waren in het dagelijks leven en de sleutel waren tot de variaties in de natuurlijke wereld.

De vijf elementen laten zien hoe alle aspecten van de menselijke gezondheid (zoals) voeding, beweging en emoties onlosmakelijk verbonden zijn met de natuur en onze omgeving.

 

Sommige onderzoeken suggereren dat de vijf-elemententheorie beoefenaars kan helpen om de grondoorzaken van een gezondheidstoestand beter te behandelen en te behandelen dan de symptomen.

 

Door te leren over je eigen elementaire neigingen, kun je plannen voor seizoenseffecten en je concentreren op specifieke methoden van zelfzorg.

Prijs van de yogavakantie €899

Inclusief: 

- hotel

- yoga

- ontbijt

- excursies + transport

Exclusief: 

- vliegticket (zelf boeken, wij vliegen met Transavia vanaf Schiphol, 2-8 oktober)

- lunch

- diner

Alleen yoga

Wil je alleen meedoen met de yoga sessies? Stuur me dan een e-mail voor de exacte data en tijden. De prijs bedraagt €150,-.

Meenemen

Vergeet je yogamat en props (dekentje, strap en blokje) niet in te pakken! Je kunt een handdoek als deken gebruiken en een broekriem, stropdas of handdoek als strap gebruiken:) Tip: we verkopen speciale kleine reisblokjes.

Inschrijven

Verzeker jezelf van deelname door je in te schrijven:

bottom of page