top of page
YTT: Diensten

project sunrise
yoga academy

Valkenbergparkyoga.jpeg

Doe mee met Project Sunrise Yoga in het Valkenberg park 

Wanneer: Elke woensdagochtend, 22 mei - 11 september 2024
Tijd: Bij zonsopgang
Locatie: Valkenbergpark, Breda

Rise & Shine met Yoga

Start je dag met een verkwikkende yogasessie bij zonsopgang in het prachtige Valkenbergpark. Dit initiatief, oorspronkelijk uit Amerika en nu voor het eerst beschikbaar in Nederland, nodigt je uit om in harmonie met de natuur te ademen, te bewegen en jezelf opnieuw te ontdekken. Bij Yoga Academy "You Are The Buddha" verwelkomen we elke nieuwe dag met open armen en nodigen we jou uit om dat samen met ons te doen.

 

Belangrijkste betekenis van Project Sunrise:

Project Sunrise bevordert een gezondere, vreedzamere wereld door yoga. Onze ochtendsessies brengen mensen van diverse achtergronden samen bij zonsopgang om hun fysieke en mentale welzijn te verbeteren. Yoga biedt transformatie, innerlijke rust en verbondenheid, ongeacht achtergrond of ervaring. Door mindfulness en zelfontdekking helpt yoga ons om stress te verminderen, compassie te vergroten en een diepere verbinding met onszelf en anderen te creëren. Dit leidt tot een meer harmonieuze en vreedzame gemeenschap.

 

Dit initiatief is gestart door Erringer Helbling en wordt wereldwijd gepromoot. Meer informatie over de oorsprong van Project Sunrise vind je op de website van de initiator: Project Sunrise by Demati.

Speciale uitnodiging voor onze helden in uniform:

Wij waarderen de buitengewone inzet van onze militairen, politiepersoneel en NS-personeel. Als dank zijn deze sessies gratis voor jullie, als een teken van onze waardering voor jullie toewijding aan een veilige samenleving. Dit is onze manier om 'dankjewel' te zeggen en jullie een moment van rust en bezinning te bieden.

 

Toegankelijk voor iedereen:

Project Sunrise staat open voor alle deelnemers en kost €15 per les. Deelname is gratis voor diegenen die werken bij Defensie, Politie of de NS. Leden van Yoga Academy "You Are The Buddha" kunnen deelnemen vanuit hun bestaande abonnement.

 

Waarom meedoen?

Een sessie van yoga bij zonsopgang biedt niet alleen lichamelijke oefening; het creëert ook een moment van innerlijke rust en verbinding met anderen. Begin je dag met een positieve instelling, omgeven door de natuurlijke schoonheid van ons park en de warmte van onze gemeenschap.

 

Hoe kun je deelnemen?

Aanmelden is simpel: dat kan via het lesrooster op onze website. Wees er snel bij, want er is plaats voor slechts 50 deelnemers per sessie en de plekken worden snel gevuld.

 

Samen Sterker

Sluit je aan bij onze Project Sunrise yogasessies en werk samen met ons aan een betere fysieke en mentale gezondheid en aan het opbouwen van een sterkere gemeenschap.

 

Rise & Shine!

Maak je klaar om samen met ons de dag energiek te beginnen!

 

Wil je vrijwilliger zijn als yogadocent?

Ben je geïnteresseerd om je yoga te delen als yogadocent door een les te geven? Stuur ons een e-mail op: marlies@youarethebuddha.com.

Rise&Shine.png
Inschrijven Project Sunrise Yoga
Schrijf je in!
bottom of page