top of page

Lees hier meer over onze lessen

hathayoga.jpeg

Yoga

Onze benadering omarmt de kunst van mindful functionele yoga. We begrijpen dat elk lichaam anders is, en dat houdingen er bij iedereen anders uitzien.

Bij ons draait het om jouw unieke lichaam en geest.

Onze sessies zijn gebaseerd op jouw behoeften en mogelijkheden, met de nadruk op jouw gezondheid en welzijn.

 

Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al een doorgewinterde yogi bent, we nodigen je uit om jouw eigen weg te vinden in onze diverse lessen.

Van de rustige houdingen die je helpen te ontspannen tot de krachtige poses die je uitdagen, we bieden een breed scala aan stijlen die je ondersteunen op je pad. Mindfulness is onze leidraad terwijl we je begeleiden om je lichaam te begrijpen en te koesteren, ongeacht je ervaring of niveau.

Onder het lesrooster staan gedetailleerde beschrijvingen van elke sessie die we aanbieden zodat je kunt kiezen welke het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, kracht, balans, of gewoon een moment voor jezelf, we hebben de perfecte sessie voor jou.

Pilates-klasse

Pilates

 Doe mee met onze Mindful Pilates Mat Les en ervaar een unieke combinatie van Pilates' kracht en mindfulness' bewustzijn. Deze les harmoniseert lichaam en geest door middel van mat-gebaseerde oefeningen die de zes sleutelprincipes van Pilates benadrukken: ademhaling, concentratie, controle, precisie, centreren en flow.

Met aandachtige aandacht voor elke beweging, ontwikkel je fysieke kracht, flexibiliteit en mentale helderheid. Onze instructeurs zullen variaties voor alle niveaus bieden, zodat je een op maat gemaakte oefening hebt die bij jouw behoeften past.

Deze les nodigt je uit om diep in verbinding te treden met je lichaam en geest, waardoor je je verfrist en in balans voelt. Geschikt voor alle niveaus.

yoga

Oefeningen voor thuis

Kun je niet wachten tot je volgende les begint, dan heb ik hier nog wat oefeningen die je tot die tijd kunt doen. Want er zijn veel eenvoudige manieren om meer in het hier en nu te leven. Probeer maar eens! Voor meer inzichten kun je ook ons blog raadplegen.

Kantoor yoga

Yoga & mindfulness op het werk

Breng yoga en mindfulness naar je kantoor en transformeer de werkomgeving. Verminder stress, verhoog productiviteit en bevorder welzijn. Onze op maat gemaakte kantoor yoga- en mindfulnessprogramma's passen in de werkdag. Implementeer yoga en mindfulness voor een gezonde en gebalanceerde werkcultuur. Neem nu contact op en ontdek de voordelen voor je team.

Grote Kerk Breda.jpg

Evenementen / Workshops / Bedrijfsuitjes

Ontdek onze gevarieerde evenementen, workshops en bedrijfsuitjes. Duik in een wereld vol activiteiten, van onze vierjaarlijkse 108 zonnegroeten tot unieke ervaringen zoals yoga in de kerk, theater, SUP en buitenyoga.

 

Verken ons scala aan activiteiten en voeg een vleugje avontuur en creativiteit toe aan je yogajourney. 

Boek nu je plek via ons lesrooster of stuur een bericht en laat je inspireren door onze sociale media en ons fotoalbum. We kijken ernaar uit om samen met jou memorabele en verrijkende ervaringen te creëren.

You are the Buddha Yoga shirt.jpeg
You are the Buddha Yoga shirt.jpeg

Fanshop

You Are the Buddha biedt een scala aan unieke yoga-ervaringen, waaronder yoga in de kerk, yoga in het theater, stand-up paddleboard (SUP) yoga en buiten yoga sessies.

Bekijk onze fotogalerij, volg ons op sociale media voor inspiratie en updates over onze evenementen en omarm de rust en balans die yoga in je leven brengt.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, neem dan gerust contact met ons op.

Daarnaast nodigen we je uit om onze collectie van yoga-kleding en accessoires te bekijken, allen versierd met de krachtige mantra 'You Are the Buddha'. Verhoog je yogapraktijk en druk je innerlijke Boeddha uit met deze zorgvuldig ontworpen stukken. Jouw aankoop ondersteunt onze missie om mindfulness en welzijn te brengen voor iedereen.

bottom of page