top of page

The Team

Who We Are

Yoga at Home

ontdek de
essentie

De Shankavarta Mudra: teken van innerlijke rust en wijsheid

Ons logo, de Shankavarta Mudra, is meer dan een esthetisch symbool. Het is een uitnodiging om de stilte binnenin te omarmen en te luisteren naar de fluisteringen van je intuïtie. Deze mudra, die zijn wortels heeft in de rijke yogatraditie, is een fysieke manifestatie van de innerlijke reis naar zelfkennis en harmonie.

Hoe voer je de Shankavarta Mudra uit?

  1. Beginpositie: Breng je handpalmen samen voor je hart, als teken van respect voor je innerlijke rust en wijsheid.

  2. Vingertoppen Samen: Verbind je vingertoppen met elkaar en duw je handpalmen zachtjes uit elkaar, als symbool van de verbinding tussen jezelf en de wereld.

  3. Rechter Wijsvinger Naar Het Midden: Laat je rechter wijsvinger naar je hart zakken, en nodig daarmee uit tot zelfreflectie en een dialoog met je diepste zelf.

De Shankavarta Mudra is een constante herinnering aan de kracht van innerlijke stilte en de wijsheid die in ons allen sluimert. Het is een oproep om even te pauzeren, weg van de dagelijkse drukte, en te luisteren naar wat er in je hart en ziel leeft.

cool-buddha-happy-cartoon-lotus-position

'You Are The Buddha': Een Uitnodiging tot Ontwaken

De naam 'You Are The Buddha' draagt een diepe en persoonlijke boodschap. Het betekent 'de ontwaakte', en nodigt je uit om te ontwaken voor de kracht en wijsheid die in jezelf schuilt. Bij Yoga Academy 'You Are The Buddha' geloven we dat iedereen het potentieel heeft om een leven te leiden vol vrede, helderheid en mededogen.

 

Deze naam is een belofte, een erkenning van de oneindige mogelijkheden binnen elk individu. Het is een uitnodiging om op een reis te gaan – een reis van zelfontdekking, zelfrealisatie en zelfliefde. Het is een pad dat je leidt naar de 'Buddha' in jezelf, naar het ontwaken van je eigen unieke potentieel.

 

Sluit je aan bij onze gemeenschap en begin aan je pad van zelfontdekking en ontwaken. Laat 'You Are The Buddha' niet alleen een naam zijn, maar een levenshouding, een belofte aan jezelf. Stap binnen in onze wereld van yoga, en laat ons samen ontwaken voor de buitengewone kracht en vrede die in ons allen leeft.

'You Are The Buddha': Een Uitnodiging tot Ontwaken

Ontdek de Essentie: Ons Logo en de Betekenis van 'You Are The Buddha'

Welkom op een pagina gewijd aan het hart en de ziel van Yoga Academy 'You Are The Buddha'. Hier duiken we dieper in de betekenis van ons kenmerkende logo, de Shankavarta Mudra, en onthullen we de inspirerende filosofie achter onze naam. Bovendien vind je op deze pagina ook onze missie en visie, die de kern vormen van alles wat we doen en aanbieden in onze academy.

 

Station Breda.jpeg

Visie

We zien yoga als een sleutel tot balans en welzijn in een hectische wereld. Ons doel is yoga voor iedereen toegankelijk te maken, om stress te verminderen, mentale helderheid te vergroten en fysieke gezondheid te bevorderen. Wij zetten ons in voor praktische yoga die iedereen ondersteunt naar een gezonder en evenwichtiger leven. 

IMG_5578.jpeg

We bieden uitgebreide yogaopleidingen aan die docenten niet alleen technische vaardigheden bijbrengen, maar hen ook verankeren in de ethiek en filosofie van yoga. Onze missie is om het leven van anderen te verrijken door studenten te inspireren hun yoga-reis te verdiepen.

Missie

bottom of page