top of page
YTT: Diensten

yoga docenten opleiding
yoga academy

YTT: Service
park yoga_edited_edited.png

Yoga Docenten Opleiding

Welkom bij Yoga Academy You Are The Buddha, waar we toegewijd zijn aan het verdiepen van jouw yoga-beoefening en -onderwijs. Onze academie biedt drie kernprogramma's aan, elk ontworpen om je vaardigheden te verfijnen en je te verbinden met een levendige gemeenschap van gelijkgestemden.

  • Zondag Yoga Teacher Training

Begin je zondagen met onze intensieve Yoga Teacher Training die start in februari. Deze opleiding concentreert zich op Hatha, Vinyasa, en Yin yoga stijlen, ideaal voor diegenen die erkend yogadocent willen worden of hun persoonlijke praktijk willen verdiepen. Elke trainingsdag biedt een holistische mix van praktische yogalessen, meditatie, ademhalingsoefeningen en theoretische verdieping. Met het diploma van deze opleiding  kun je erkenning aanvragen bij de Yoga Alliance.

  • Flexibele Yoga Docenten Opleiding

De Flexibele Yoga Docenten Opleiding is perfect voor degenen die een flexibele benadering van hun yogastudie nodig hebben. Deze opleiding maakt het mogelijk om specifieke modules te volgen, op basis van je eigen interessegebieden en beschikbaarheid, zonder dat je de gehele opleiding hoeft te volgen. De lessen en workshops vinden plaats op doordeweekse dagen, en als je besluit alle modules te volgen kun je erkenning aanvragen bij de Yoga Alliance.

  • Yoga Kula: Bijscholingen voor Yoga Teachers

Onze Yoga Kula biedt voortdurende leermogelijkheden voor yoga docenten. Sluit je aan bij onze gemeenschap voor bijscholingen waar je kunt discussiëren, oefenen en netwerken. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen een kans om je banden met medestudenten en docenten te verdiepen, maar ook om erkende bijscholingspunten te verzamelen voor Continuing Education van de Yoga Alliance.

Klik op de afbeeldingen hieronder om meer te lezen over elk van deze inspirerende mogelijkheden en vind het pad dat het beste bij jouw yogareis past. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de mat en samen te groeien in onze boeiende yoga gemeenschap.

bottom of page