top of page
Park Yoga: Welkom

yoga buiten
yoga academy

Yoga vrienden

Lekker buiten

Ervaar Yoga in de Frisse Buitenlucht!

Doe mee met onze verkwikkende yogalessen in de buitenlucht en geniet van de frisse lucht en natuurlijke omgeving. Geen ingewikkeld gedoe, een fijne les met Zonnegroeten en ademhalingstechnieken.

 

Neem je familie, vrienden en zelfs je hond mee—vergeet alleen je matje of handdoek niet. Onze sessies zijn toegankelijk voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, dus iedereen kan meedoen.

  • Yoga in het Park

Elke zondag van 10:00 tot 11:00 uur in Park Valkenberg, op loopafstand van station Breda. Schrijf je in via ons lesrooster om je plek te verzekeren.

  • Project Sunrise

Begin je woensdagochtend met ons van 22 mei tot 11 september voor een vroege yogasessie in het prachtige Park Valkenberg. Lees meer over deze speciale serie.

  • 108 Zonnegroeten 

Vier elke seizoenswisseling met ons. Ervaar de unieke combinatie van yoga en live muziek in een prachtige setting. Ontdek meer.

 

Onze lessen zijn afhankelijk van het weer; ze gaan door bij lichte regen maar verplaatsen naar onze studio op station Breda bij slecht weer. Kleed je passend voor activiteiten in de buitenlucht.

Vragen?
Neem gerust contact met mij op voor eventuele vragen. Ik kijk ernaar uit je snel te zien, of dat nu in het park is of in onze studio bij station Breda.

Warme groeten,

Marlies

Park Yoga: Service
bottom of page