top of page

Prive

Welkom op onze Privé pagina

 

Ontmoet Marlies en Rama, twee gedreven geesten die hun hart en ziel inzetten om jouw yoga-reis te verrijken. Als oprichter van de Yoga Academy en een ervaren yogadocent, mindfulness trainer en ademcoach, biedt Marlies diepgaande begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Haar expertise is vooral waardevol voor mensen met speciale behoeften, zoals Long COVID-patiënten, en haar benadering verbindt traditionele yogawijsheid met moderne gezondheidsinzichten.

 

Rama, afkomstig uit Nepal, brengt een schat aan kennis en spirituele diepgang. Zij is gespecialiseerd in Reiki en yoga, ademwerk en meditatie. Haar lessen zijn doordrenkt met de rijke spirituele tradities van zijn thuisland, waardoor zij een unieke dimensie toevoegt aan onze aanpak.

 

Samen streven Marlies en Rama ernaar om een serene ruimte te creëren waar je jouw ware potentieel en innerlijke vrede kunt ontdekken. Of je nu deelneemt aan privélessen yoga, pilates, mindfulness, yogatherapie met Marlies of een helende Reiki-sessie met Rama, je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een transformerende reis.

 

Verdiep je praktijk in een ondersteunende en inspirerende omgeving. Ontdek hoe onze privésessies je kunnen helpen groeien en je welzijn kunnen verbeteren. Boek nu je les en begin je reis naar balans en harmonie.

Stuur een e-mail om een priveles te boeken naar: marlies@youarethebuddha.com.

bottom of page