top of page
IMG_5578.jpeg

yogA
kula

Het Sanskrietwoord 'Kula' vertaalt zich naar 'gemeenschap'. Onze Kula is een bijzondere groep of gemeenschap van yogastudenten en -docenten die samen leren en groeien.

Verbinden, Leren & Groeien in Yoga

Binnen deze gemeenschap:

  • Discussie: Duik dieper in yoga, bespreek uitdagingen en deel inzichten.

  • Oefenen: Verfijn houdingen, meditatietechnieken en ademhaling samen met je collega's.

  • Netwerken: Verbind met gelijkgestemden, bouw waardevolle relaties en ontdek mogelijkheden om samen te werken.

 

Elke Kula-bijeenkomst is een kans om je banden met medestudenten en docenten te verdiepen, ervaringen uit te wisselen en je yoga-reis te vervolgen binnen een ondersteunende omgeving. Hier is ruimte voor open discussies, vragen, coaching en praktijk. Of je nu twijfels hebt over een specifieke houding, feedback zoekt over je lesmethoden, of gewoon de warmte van de yogagemeenschap wilt ervaren, de Yoga Kula staat voor je klaar.

 

Onze bijeenkomsten zijn flexibel, afgestemd op de behoeften en interesses van de aanwezigen. Dit is jouw kans om te leren, te groeien en je vertrouwen als yogadocent te versterken. Bovendien kunnen deelname aan en bijdragen aan de Kula-bijeenkomsten erkend worden als bijscholingspunten voor Continuing Education van de Yoga Alliance, waardoor je je professionele ontwikkeling voortdurend kunt voeden en erkennen.

 

Doe mee met de Kula
Ben je een deelnemer of afgestudeerde van onze opleiding? Schrijf je in voor onze Kula-bijeenkomsten die in ons rooster vermeld staan en ervaar de kracht van gemeenschap, leren en groei binnen onze Yoga Academy.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de mat!

bottom of page