top of page
ReikimetRama.jpeg

Privesessie Reiki

Een helende reis met Rama, onze meester uit Nepal

Welkom bij Yoga Academy 'You Are The Buddha' Ervaar de diepe helende kracht van een privesessie Reiki met Rama, onze deskundige docente uit Nepal. Deze sessies zijn een uitnodiging om harmonie en balans te vinden op alle niveaus van je bestaan. Rama, met haar rijke ervaring en wijsheid uit de Nepalese tradities, biedt een authentieke en transformerende Reiki-behandeling, afgestemd op jouw individuele energie en behoeften.

Individuele Helende Aandacht

Elke sessie met Rama is een unieke ervaring, gericht op het bevrijden van blokkades, het stimuleren van je zelfhelend vermogen en het harmoniseren van je lichaam, geest en ziel. Of je nu op zoek bent naar emotionele verlichting, fysiek welzijn of spirituele groei, onze privesessie Reiki biedt een veilige, respectvolle en liefdevolle omgeving voor je persoonlijke helingsproces.

Een Authentieke Ervaring

Rama brengt de authentieke Reiki-technieken uit Nepal rechtstreeks naar onze studio, waardoor je een zeldzame kans krijgt om te duiken in eeuwenoude helende praktijken. Haar zachte benadering en intuïtieve aanraking zorgen voor een diep ontspannende en herstellende ervaring.

 

Tarief en Reserveringen

  • €75 per uur.

Voor het boeken van je privesessie Reiki met Rama, nodigen we je uit een e-mail te sturen naar [emailadres]. In je bericht kun je je persoonlijke wensen en voorkeursdagen en -tijden aangeven. Zo kunnen we samen een sessie plannen die perfect bij jouw behoeften past.

Kies voor een privesessie Reiki bij Yoga Academy 'You Are The Buddha' en ervaar de helende kracht van Rama's aanraking. Laat je meevoeren op een helende reis die je energie herstelt en je innerlijke balans terugbrengt. In onze serene studio, biedt Rama een veilige haven voor je helingsproces.

Priveles: Classes
bottom of page