top of page

Yoga Teacher Opleiding

Opleiding tot erkend Yoga-teacher (200 uur)

De opleiding tot Yoga-teacher bij de Yoga Academy gaat veel verder dan enkel de basisprincipes van yoga. Deze professionele hatha yoga opleiding legt specifiek de nadruk op vinyasa en yin stijlen, waardoor je een breed scala aan technieken en methodieken leert die je kunt toepassen in je eigen lessen. Het is niet alleen een reis in het verdiepen van je kennis van yoga, maar ook een reis in zelfzorg en persoonlijke groei. Dit maakt het een ervaring die je voor de rest van je leven bij je draagt.

De opleiding is ontworpen voor iedereen die de ambitie heeft om een erkend yoga-docent te worden en zelfstandig les wil geven aan cursisten. Maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar kennis en verdieping op het gebied van yoga en mindfulness, buiten het lesgeven om.

Na het succesvol afronden van de intensieve 200-uur opleiding, die verspreid is over circa 1 jaar, mag je jezelf met trots een Yoga-teacher noemen. Omdat we geloven in persoonlijke aandacht en begeleiding, kiezen we ervoor om de opleiding in intieme groepen te geven. Zo garanderen we dat elke groep uit 5 tot maximaal 15 personen bestaat.

Daarnaast zijn we trots op onze Yoga Kula: een gemeenschap waarin zowel deelnemers aan de yoga opleiding als afgestudeerden welkom zijn. Deze Kula biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen als yoga docent, kunt netwerken en ervaringen kunt delen met gelijkgestemden.

 

YTT: Diensten
YTT: Service
Yoga Teacher.jpeg

Yoga Teacher Opleiding

YTT: Image

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding tot Yoga-teacher?

In de opleiding Yoga-teacher leer je de basis van het yoga-docentschap. Na het volgen van de 200-uurs opleiding kun jij professionele yogasessies geven aan cursisten. Je kent de theorie achter yoga houdingen, leert verschillende stijlen yoga, zoals yin-hatha en vinyasa, werkt met de 8 ledematen zoals beschreven door Patanjali en weet hoe je het pad van geluk bewandelt. De praktijkgerichte opleiding combineert filosofie, theorie en anatomie. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van didactische vaardigheden. 

Yoga Teacher Opleiding.JPG

Inschrijven

Ben je klaar om jouw yogareis naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de inspirerende Yoga Teacher Opleiding!

 

Inschrijven is eenvoudig:

 

  1. Download en lees de brochure.

  2. Download en voltooi het inschrijfformulier en bevestig jouw deelname.

  3. Betaal de aanbetaling van 450 euro om jouw plaats in de opleiding te reserveren.

Zodra de aanbetaling is voltooid, ben je verzekerd van een plek in de opleiding. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Mocht de opleiding onverhoopt volgeboekt zijn, dan krijg je de aanbetaling volledig teruggestort. We willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan deze bijzondere reis naar zelfontdekking.

Aarzel niet langer en zet de eerste stap op weg naar een betekenisvolle carrière als gecertificeerde Yoga Teacher. Schrijf je vandaag in en ontdek de magie van yoga in al haar prachtige vormen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze opleiding!

De trainingsdagen voor de 2023

yoga opleiding op station Breda zijn (zondagen):

Feb. 5

Mrt 5, 19
Apr 2, 16, 23
Mei 7, 14, 28
Jun 11
Jul 2
Aug 27
Sept 10, 17
Okt 1, 8, 22
Nov 5, 19
Dec 17 

Reserve: 7, 21 januari 2024

De trainingsdagen voor de 2024

yoga opleiding op station Breda zijn (zondagen):

Voorlopige planning:

4, 25 feb

3, 17 mrt

7, 14 april

5, 12, 26 mei

9, 23 juni 

18, 25 aug

8, 22 sept

6, 13 okt

3, 17 nov 

1 dec 

Reserve: 15 dec 2024 en 19 jan 2025 

bottom of page