top of page
Warrior One

Priveles

Jouw persoonlijke reis in:

yoga, yogatherapie, meditatie en ademwerk

Welkom bij Yoga Academy 'You Are The Buddha' Ontdek de exclusiviteit en persoonlijke aandacht van onze privélessen. Elk aspect van deze sessies wordt specifiek afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften, waardoor je een unieke en op maat gemaakte ervaring hebt. Deze privélessen zijn niet alleen beperkt tot yoga; ze kunnen ook ingezet worden voor yogatherapie, meditatie en ademwerk, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren.

 

Als oprichter en ervaren yogadocent, ben ik, Marlies, niet alleen gespecialiseerd in yogatherapie, maar ook volop in ontwikkeling door mijn studie voor mijn Masters in Yoga bij de VAYU yoga universiteit. Mijn expertise en voortdurende verdieping in diverse facetten van yoga verzekeren jou van een verrijkende ervaring, geheel afgestemd op jouw persoonlijke pad.

Individuele of Gedeelde Ervaring

Of je nu alleen komt, met een vriend(in), of met je partner, onze privélessen zijn flexibel ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Geniet van een sessie die is afgestemd op jouw persoonlijke doelen of deel de ervaring met iemand anders om samen te groeien en te leren. Deze lessen bieden een veilige en ondersteunende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diepgaand leren.

 

Diepgaande Persoonlijke Aandacht

Privélessen zijn de ideale keuze als je voorkeur uitgaat naar individuele begeleiding, of als je specifieke doelen wilt nastreven binnen je yogapraktijk, meditatie, ademwerk of yogatherapie. Ze zijn bijzonder geschikt als je je nog niet comfortabel voelt in een groepssetting, of als je diepgaande, persoonlijke aandacht nodig hebt. In deze lessen kun je elke pose, meditatietechniek of ademhalingspraktijk tot in detail verkennen en aanpassen, met volledige aandacht voor eventuele blessures of ongemakken, om zo je progressie en welzijn optimaal te ondersteunen.

 

Tarief en Reserveringen

  • €75 per uur.

Om jouw privéles bij Yoga Academy 'You Are The Buddha' te boeken, nodigen we je uit een e-mail te sturen. In je bericht kun je je persoonlijke wensen, voorkeursdagen en -tijden aangeven. Daarnaast kun je aangeven of je alleen wilt komen of dat je de sessie wilt delen met een vriend(in) of partner. Zo kunnen we samen een sessie plannen die naadloos aansluit op jouw schema en behoeften.

Kies voor een privéles bij ons en ervaar yoga, yogatherapie, meditatie of ademwerk op een diepgaand persoonlijk niveau, versterkt door de therapeutische kennis en toewijding van een docent die zich continu ontwikkelt in de kunst en wetenschap van yoga.

 

In onze uitnodigende studio, staat ons team yogadocenten 100% voor je klaar om je te begeleiden op je persoonlijke reis.

Priveles: Classes
bottom of page