top of page
Karlijn.jpg

Karlijn

Maak kennis met Karlijn - een inspirerende yoga-instructeur, voormalig professioneel kunstschaatser en iemand met een bijzondere levensreis die haar heeft geleid tot een dieper begrip van lichaam, geest en de veerkracht van de menselijke ziel.

 

Karlijn weet uit eigen ervaring dat we als mensen bestaan uit meerdere lagen - net als de zeven chakra's, die elk verbonden zijn en unieke emoties en ervaringen oproepen. Na een ernstig ongeluk, dat resulteerde in een jaar van intensieve revalidatie in een rolstoel, heeft Karlijn een bijzondere relatie en begrip van het lichaam ontwikkeld. Ze weet hoe het is om vanuit het diepste dal weer op te klimmen, en deze ervaring vormt de basis van haar empathische benadering van yoga-instructie.

Vinyasa Yoga, Yin Yoga en Pilates

Karlijn brengt haar passie voor yoga, natuur, cultuur en tradities tot leven in haar yogalessen. Ze vermengt de wereldwijde kennis die ze heeft opgedaan met haar unieke ervaringen om een onvergelijkbare mix van beweging, ademhaling en meditatie te creëren. Haar lessen bieden niet alleen fysieke uitdagingen, maar ook mentale en spirituele groei.

 

Als moeder van een vrije en avontuurlijke zoon is Karlijn diep verbonden met de natuur en alles wat daarin leeft. Ze is gepassioneerd over een gezond en actief lang leven en deelt deze passie met haar studenten.

 

Of je nu op zoek bent naar meer balans, een positieve verandering in je levensstijl of gewoon wilt genieten van de geneugten van yoga in een ondersteunende en stimulerende omgeving, Karlijn is hier om je op je yogapad te begeleiden. Haar lessen zijn een viering van wat het betekent om mens te zijn, in al onze gelaagdheid en complexiteit.

 

Dus, ben je klaar om een verrijkende reis naar innerlijke balans en welzijn te beginnen? Meld je aan en ontdek de transformerende kracht van yoga met Karlijn.

bottom of page