top of page
Marlies.jpg

Marlies

Welkom bij de Yoga Academy "You Are The Buddha", gelegen in Breda Station. Ik ben Marlies, de bezielde kracht achter deze Academy. Met een mix van traditionele yogawijsheid en hedendaagse gezondheidsinzichten, ben ik toegewijd aan het begeleiden van zowel beginners als ervaren yogabeoefenaars op hun pad naar zelfbewustzijn en innerlijke vrede.

Mijn achtergrond als gecertificeerd yogadocent, mindfulness trainer en ademcoach stelt me in staat om diepgaande kennis en ervaring te delen. Hierdoor help ik jou stress te verminderen en zelfgenezing te bevorderen. Door de jaren heen heb ik het voorrecht gehad om samen te werken en te trainen met vooraanstaande yogaleraren wereldwijd.

Ik heb een speciale passie voor het ondersteunen van mensen met bijzondere behoeften, zoals Long COVID. Hierover heb ik een eigen programma ontwikkeld, wat mij de eer heeft opgeleverd om te presenteren op het Symposium on Yoga Research (SYR) 2023, de toonaangevende yoga research conferentie in Amerika.

Terwijl ik voortdurend streef naar verdere professionalisering in mijn opleiding tot yogatherapeut, is mijn missie helder: anderen helpen hun ware potentieel en innerlijke rust te ontdekken .

Yoga Teacher Training, pilates, hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga, mindfulness en yogatherapie

Geregistreerd als E-RYT 500 en YACEP bij de Yoga Alliance, zijn Marlies' Yoga-opleidingen bekroond met 5 sterren. Haar studenten waarderen haar cursussen gemiddeld met een 9,2. Ze heeft een inspirerende gemeenschap gecreëerd waar iedereen welkom is.

Sluit je aan bij Marlies en ontdek de kracht van yoga voor welzijn, begeleid door iemand met een passie voor het delen van licht en balans.

 

bottom of page