top of page
Station.jpeg

Marlies

Welkom bij Yoga Academy "You Are The Buddha" in Breda Station. Ik ben Marlies Tobias, en ik zet mijn hart en ziel in om een brug te slaan tussen traditionele yogawijsheid en moderne gezondheidsinzichten. Als gecertificeerd yogadocent, mindfulness trainer, en ademcoach, bied ik een diepgaande begeleiding voor zowel beginners als gevorderden in hun yoga-reis.

 

Mijn expertise strekt zich uit tot het ondersteunen van mensen met speciale behoeften, met name Long COVID-patiënten, voor wie ik een erkend programma heb ontwikkeld. Deze inzet heeft geresulteerd in een presentatie op het Symposium on Yoga Research (SYR) 2023.

 

Voortdurend streef ik naar professionele groei en ben momenteel bezig met mijn Master of Science in Yoga bij de Vayu Yoga Universiteit. Mijn missie is om een serene ruimte te bieden waar individuen hun ware potentieel en innerlijke vrede kunnen ontdekken. Bij Yoga Academy "You Are The Buddha" nodig ik je uit om deel te nemen aan deze transformerende reis.

cropped-vayu-logo-1st-yoga-university-outside-india-393x200-1-300x153.png

Yoga Teacher Training, pilates, hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga, mindfulness en yogatherapie

Geregistreerd als E-RYT 500 en YACEP bij de Yoga Alliance, zijn Marlies' Yoga-opleidingen bekroond met 5 sterren. Haar studenten waarderen haar cursussen gemiddeld met een 9,2. Ze heeft een inspirerende gemeenschap gecreëerd waar iedereen welkom is.

Sluit je aan bij Marlies en ontdek de kracht van yoga voor welzijn, begeleid door iemand met een passie voor het delen van licht en balans.

 

bottom of page