top of page
Greetje.jpeg

Greetje

Mijn naam is Greetje Bos. Ik ben 51 jaar en ik beoefen yoga al bijna 10 jaar intensief. In 2022 heb ik de teacher training gedaan bij Marlies Tobias van You are the Buddha. Ik geef vanaf 7 januari 2023 elke zaterdagochtend om 10 uur een hatha yoga les in de studio van You are the Buddha op het station van Breda.

Ik ben in mijn eigen practice vanzelf steeds meer richting hatha yoga gaan bewegen en deze vorm geef ik dan ook graag door. Behalve dat houd ik van een beetje luchtigheid, dus verwacht geen zwaarwichtige les. We nemen onszelf al serieus genoeg. In de les is ruimte voor beginners en gevorderden, we bouwen samen verder aan onze gezamenlijke practice. Je bent van harte welkom! 

Hatha Yoga


De hatha yoga les van zaterdagmorgen 10 uur heeft de traditionele hatha elementen van ademhalingsoefeningen, meditatie en op de adem uitgevoerde houdingen (asana’s). Behalve de zonnegroeten voor de opwarming van het lichaam, worden de houdingen wat langer aangehouden, zodat het lichaam de gelegenheid krijgt de grenzen te verkennen en de voordelen van de houdingen dieper te ervaren. 

bottom of page