top of page
  • Foto van schrijverMarlies

Transformeer je leven: Yoga Teacher Training bij Yoga Academy 'You Are The Buddha'

Hallo Yogavrienden,


Ik ben Marlies Tobias, de oprichter van 'You Are The Buddha' Academy, en ik heb leuk nieuws om te delen met onze yoga community. We hebben onze deuren geopend voor inschrijvingen voor onze Yoga Teacher Training - een programma dat speciaal ontworpen is om niet alleen je vaardigheden als yogadocent te ontwikkelen, maar ook om je persoonlijke groei en zelfinzicht te stimuleren.


Wat maakt onze Yoga Teacher Training zo speciaal? Onze training is een zorgvuldig samengestelde combinatie van yoga, yogatherapie en mindfulness. Dit is niet zomaar een reeks lessen; het is een uitgebreide ervaring die je uitnodigt om diep in jezelf te duiken en echte transformatie te ervaren. En het beste van alles? Het is gepland over twintig zondagen in een jaar, waardoor het perfect past bij jouw drukke leven.
Locatie die inspireert Gelegen in het hart van Breda, bij het goed bereikbare treinstation, biedt onze academie een serene en inspirerende omgeving voor jouw yogareis. Deze locatie is zorgvuldig gekozen om een vredige leeromgeving te bieden die toch centraal en gemakkelijk bereikbaar is.


Een reis van persoonlijke groei Als jouw hoofddocente, combineer ik mijn jarenlange ervaring in yoga en mindfulness om een programma te bieden dat je niet alleen de technische vaardigheden van yoga bijbrengt, maar je ook helpt om als individu te groeien. Deze training is bedoeld om je te helpen jezelf beter te begrijpen, je veerkracht te versterken, en je aanwezigheid en mindfulness in je dagelijks leven te verbeteren.


Word deel van onze community Bij 'You Are The Buddha' Academy geloven we sterk in de kracht van gemeenschap. Door je in te schrijven voor deze training, word je niet alleen een yoga docent, maar ook een gewaardeerd lid van onze ondersteunende en inspirerende yoga familie.

Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij deze prachtige reis van zelfontdekking en transformatie. Voor meer informatie en om je in te schrijven, klik op de link hieronder. Laten we samen deze transformerende reis beginnen!


Liefde en licht,

Marlies Tobiashttps://www.youarethebuddha.com/ytt

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page