top of page
  • Foto van schrijverMarlies

Transformeer je passie in een professionele carrière met onze Yoga Teacher Training

Welkom bij 'You Are The Buddha' Yoga Academy In het hart van Breda, gelegen in het unieke kader van het treinstation, bevindt zich onze gerenommeerde Yoga Academy 'You Are The Buddha'. Hier bieden wij een diepgaande Yoga Teacher Training aan die meer is dan alleen een opleiding; het is een reis van zelfontdekking, persoonlijke groei en het transformeren van passie in een professioneel pad.


Waarom kiezen voor onze Yoga Teacher Training? Onze Yoga Teacher Training is uniek, en hier zijn tien redenen waarom:

  1. Kleine Groepen voor Grote Impact: Onze klassen zijn beperkt tot maximaal 12 deelnemers. Dit zorgt voor persoonlijke begeleiding en een intieme leerervaring.

  2. Deskundige en Ervaren Docenten: Onze docenten zijn niet alleen experts in hun vak, maar brengen ook een passie voor onderwijzen mee die elke les inspireert.

  3. Groei Buiten de Mat: Wij geloven dat yoga meer is dan fysieke oefening. Onze training omvat zelfontwikkeling en zelfinzicht, cruciaal voor elke yogadocent.

  4. Een Praktische Aanpak: We houden onze lessen toegankelijk en down-to-earth, zonder het spirituele aspect te verliezen.

  5. Ontdek Verschillende Yogastijlen: Van Hatha tot Vinyasa, onze opleiding biedt een breed scala aan stijlen.

  6. Een Unieke Locatie: Gelegen in het treinstation van Breda, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.

  7. Een Steunende Gemeenschap: Word deel van een diverse groep gelijkgestemden die elkaar ondersteunen en inspireren.

  8. Een Wereldwijd Erkend Certificaat: Na afronding van de opleiding, ontvang je een certificaat dat wereldwijd erkend wordt.

  9. Een Evenwichtige Leerervaring: Onze opleiding biedt een perfecte balans tussen theorie en praktijk.

  10. Voor Iedereen Toegankelijk: Ongeacht je ervaring, onze opleiding is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen.


Jouw reis begint hier bij 'You Are The Buddha' nodigen we je uit om je yogapad te verdiepen en je dromen te volgen. Onze Yoga Teacher Training is meer dan een opleiding; het is een transformerende ervaring die je in staat stelt je passie te delen en anderen te inspireren op hun yogareis.


Wil je meer weten of je inschrijven? Bezoek onze website



(https://www.youarethebuddha.com/ytt) voor meer informatie en begin aan je reis naar een professionele en verrijkende yoga carrière. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij 'You Are The Buddha'.


Is de Yoga Teacher Training iets te veel en zoek je een kortere cursus? Dan is deze cursus waarschijnlijk precies wat je zoekt! (https://www.youarethebuddha.com/service-page/start-met-yoga-jouw-reis-naar-balans?category=1778b14b-13ff-46ea-9d41-b2591dff80e7&referral=service_list_widget).


6 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page